Anafartalar İlkokulu

Belgegeçer : anafartalar474747gmail.com
WEB https://anafartalar47i.meb.k12.tr
Adres : ŞAHKULUBEY MAH. 670 SK. NO 8/1 KIZILTEPE / MARDİN
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz öğrencileri 2011-2012 eğitim öğretim yılında Küçük Kızlar Voleybol ilçe 2.si, Küçükler Masa Tenisi Takımı ilçe 2.si, Yıldız Erkekler Voleybol ilçe 2.si, Yıldız Kızlar Voleybol ilçe 3.sü, il genelinde yapılan müsabakalarda Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası´nda 3. olma başarılarını göstermiştir.

Saatler : 08:20-12:30 14:05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Borsa Lisesi otobüsleri
Yerleşim Yeri : Berçem Mahallesi İstiklal Caddesi 670 Sokak No:20 Kızıltepe/MARDİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kızıltepe ilçe merkezinde olup Mardin il merkezine 27 km. uzaklıktadır. Şehiriçi Borsa Lisesi otobüsleri ile ulaşım sağlanbilmektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :